Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Kungsbacka och Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2000-11-14. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag ska trivas.

Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

verksamhetsutveckling av företag och organisationer samt utbildning av detsamma.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-29925.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag är Eriksson, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Komplementär, Wern, Carl Hans-Orvard som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .

Onsala Verksamhetsförbättring Kommanditbolag har 969673-6876 som sitt organisationsnummer.