Ollies Hus Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Kungsbacka och Ollies Hus Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ollies Hus Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Ollies Hus Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Ollies Hus Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2001-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ollies Hus Kommanditbolag ska trivas.

Ollies Hus Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ollies Hus Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31.

Idag är Ollies Hus Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Ollies Hus Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8319443.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Ollies Hus Kommanditbolag är Västsvenska Färghus Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, LASSES FÄRG OCH TAPETER I VÄSTRA FRÖLUNDA som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Ollies Hus Kommanditbolag har 969675-4267 som sitt organisationsnummer.