Gaia Life Kommanditbolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Gaia Life Kommanditbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Kommanditbolag. Gaia Life Kommanditbolag tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Gaia Life Kommanditbolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 969678-1427.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0300-562054 alternativt besöka eller skicka post till Gaia Life Kommanditbolag på följande adress Bäckmans Gård 70, 434 35, Kungsbacka.

Gaia Life Kommanditbolag är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Gaia Life Kommanditbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Hälso- och friskvård, healing, akupunktur, massage, mineralterapi, örtmediciner, personlig- och andlig utveckling och utbildning. Kursverksamhet, meditation, taiji, qigong, medialitet. Framtagande och framförande av egna och andras verk inom ovanstående områden. Handel med tillhörande produkter.