Fortbildningshuset Proskills Handelsbolag

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Handelsbolag som heter Fortbildningshuset Proskills Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Fortbildningshuset Proskills Handelsbolag i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Fortbildningshuset Proskills Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-04-16 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2001-09-21 så har Fortbildningshuset Proskills Handelsbolag varit registrerat och sedan 2002-04-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Fortbildningshuset Proskills Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Fortbildningshuset Proskills Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fortbildningshuset Proskills Handelsbolag så kan ni göra det på 0300-12246.

Utbildningsservice, kursmaterialproduktion, import försäljning av inlärningsprogram.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rolf, Gun Monika Marianne som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Rolf, Magnus Torgny som är född 1935 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Fortbildningshuset Proskills Handelsbolag har 969680-2652 som sitt organisationsnummer.