d-star entertainment Handelsbolag

Hallands län

Information

Eventmarketingbolag med inriktning på små och stora arrangemang med fokus på Sverige och övriga Skandinavien. Viss försäljning av nöjesartiklar såsom filmer och t-shirts.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för d-star entertainment Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Kungsbacka så är d-star entertainment Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 2001-10-11 så skapades d-star entertainment Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel d-star entertainment Handelsbolag har haft det sedan 2002-06-27.

d-star entertainment Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-06-27

969680-7990 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är d-star entertainment Handelsbolag och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med d-star entertainment Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-7691126 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom d-star entertainment Handelsbolag är Cederschiöld, Christoffer Olof G som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Hansson, Bengt Bengt Erik Olof som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .