Protector Event Kommanditbolag

Hallands län

Information

Protector Event Kommanditbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Protector Event Kommanditbolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Kommanditbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Protector Event Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Protector Event Kommanditbolag har haft sedan 2002-01-14. Protector Event Kommanditbolag har funnits sedan och 2002-01-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Protector Event Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Magasinsg. 4, 434 37, Kungsbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-72855.

Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Protector Event Kommanditbolag har idag 969682-3641 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Protector Event Kommanditbolag

Bolaget skall bedriva handel- och reklam med motorsportsartiklar, reklamprodukter samt anordna konferens- och nöjesarrangemang jämte därmed förenlig verksamhet.

I Protector Event Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Protector Ytbehandling Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Liljeberg, Claes Peter som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, .