R S Entreprenadservice Handelsbolag

Hallands län

Information

R S Entreprenadservice Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som R S Entreprenadservice Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

R S Entreprenadservice Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-04-16.

R S Entreprenadservice Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2002-02-20. Men sedan 2002-04-16 så har R S Entreprenadservice Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fogdegårdsv. 65, 434 98, Kungsbacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på R S Entreprenadservice Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3445988.

Kungsbacka arbetar för att företag som R S Entreprenadservice Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för R S Entreprenadservice Handelsbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva grävmaskinsentreprenad.

Firmatecknare för R S Entreprenadservice Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till R S Entreprenadservice Handelsbolag och det är följande personer, Pehrsson, Kjell Gunnar Stefan som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Pehrsson, Richard Mikael som är född 1975 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för R S Entreprenadservice Handelsbolag är 969683-8219.