Medaid Handelsbolag

Hallands län

Information

969684-6329 är organisationsnummer för företaget Medaid Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medaid Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kungsbacka som är den kommunen som Medaid Handelsbolag finns i.

Medaid Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-03-22 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Medaid Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-21.

Medaid Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Medaid Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Richard Johansson.

Vill ni komma i kontakt med Medaid Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 031-657181 eller genom brev på följande adress:
Flöjtv. 5, 434 47, Kungsbacka

Medicinska tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Medaid Handelsbolag och det är Bessblad, Nils Ivan Richard som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Shamekhi Bessblad, Syede Marzieh som är född 1956 och har titeln Bolagsman,