Gihabs älv fastighet Kommanditbolag

Hallands län

Information

Gihabs älv fastighet Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Gihabs älv fastighet Kommanditbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gihabs älv fastighet Kommanditbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-07-01. Men sedan 2003-09-04 så har Gihabs älv fastighet Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Strandängen 32, 429 42, Särö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gihabs älv fastighet Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8936894.

Kungsbacka arbetar för att företag som Gihabs älv fastighet Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Gihabs älv fastighet Kommanditbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Fastighetsförvaltning.

Firmatecknare för Gihabs älv fastighet Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gihabs älv fastighet Kommanditbolag och det är följande personer, GIHAB i Gnosjö Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Janson, Martin Erik Hugo som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, Sandén, Anders Gunnar som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, Sandén, Carl Wilhelm som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, Gillmert, Per Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Gothia Revision Väst AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Gihabs älv fastighet Kommanditbolag är 969694-8455.