Hallands Hem Handelsbolag

Hallands län

Information

Hallands Hem Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Hallands Hem Handelsbolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hallands Hem Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Hallands Hem Handelsbolag har haft sedan 2005-05-19. Hallands Hem Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hallands Hem Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tomv. 49, 439 74, Fjärås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-540961.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Hallands Hem Handelsbolag har idag 969703-8348 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Hallands Hem Handelsbolag

Hem för vård av barn, sk HVB-hem. Hemmet har på uppdrag av bla. socialtjänst och migrationsverket verksamhet som går ut på att ge ungdomar ett alt. boende under en kortare period upp till flera år.

I Hallands Hem Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallandshem AB som är född och har titeln Bolagsman, Jönsson, Ulf Stefan som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Bellhem, Gun-Lis Linnea som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .