Usense Handelsbolag

Hallands län

Information

Usense Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Usense Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Usense Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-02-15.

Usense Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2007-01-23. Men sedan 2007-02-15 så har Usense Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skogshöjdsv. 11, 434 91, Kungsbacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Usense Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-1412612.

Kungsbacka arbetar för att företag som Usense Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Usense Handelsbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Försäljning av hälsovårdsprodukter såsom kosttillskott, kropps- och hudvård, vattensystem, olika behandlingsredskap som främjar bla. blodcirkulation och verkar avstressande, både i och utanför Sverige. Företagskonsult inom personal, marknadsföring och ekonomi. Serviceförmedling till turister, genom uthyrning förmedling av bostäder samt översättning.

Firmatecknare för Usense Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Usense Handelsbolag och det är följande personer, Schipper, Erik Carl Hendrik som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Schipper, Ulrica Louise som är född 1967 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Usense Handelsbolag är 969724-1702.