Omsorgspsykologerna i väst kommanditbolag

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Kommanditbolag som heter Omsorgspsykologerna i väst kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar Omsorgspsykologerna i väst kommanditbolag i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Omsorgspsykologerna i väst kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-08-09 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2007-07-24 så har Omsorgspsykologerna i väst kommanditbolag varit registrerat och sedan 2007-09-06 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Omsorgspsykologerna i väst kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Omsorgspsykologerna i väst kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Backav. 6, 439 64, Frillesås. Vi ni istället prata med Omsorgspsykologerna i väst kommanditbolag så kan ni göra det på 031-7996074.

Psykologverksamhet såsom psykoterapi, handledning, utbildning, utredning, psykologsamtal samt allt som faller inom en psykologs verksamhetsområde. Datorbaserad musikproduktion, försäljning av musik både egenproducerad och annan. Utveckling inom datorbaserad musikproduktion.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hulterström, Sven Ingvar som är född 1962 och har titeln Komplementär, Ahlstedt, Daniel Ivan som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Omsorgspsykologerna i väst kommanditbolag har 969728-5477 som sitt organisationsnummer.