Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl

Hallands län

Information

Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-05-09.

Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1969-10-09. Men sedan 2002-05-09 så har Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-932270.

Kungsbacka arbetar för att företag som Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl. Det finns flera företag i Hallands län.

Sjötjänster med arbetsbåt med spel och kran. Termografering av hus, elkomponenter ( värmekamera ) för lokakisering av värmedläckage och köldbryggor.

Firmatecknare för Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl och det är följande personer, Remahl, Hans Ernst som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Värmekontroll, Scuba-Marin, Hasse Remahl är 301026-XXXX.