R G A Redovisning

Hallands län

Information

390528-XXXX är organisationsnummer för bolaget R G A Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R G A Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som R G A Redovisning finns i.

R G A Redovisning har varit registrerat sedan 1998-07-28 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för R G A Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

R G A Redovisning är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för R G A Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med R G A Redovisning så kan ni göra det på telefon genom 0300-12860 eller genom brev på följande adress:

Bokförings- och redovisningstjänster åt mindre företag och bostadsföreningar.

Det finns olika personer som har en koppling med R G A Redovisning och det är Antonsson, Rodney Gullmar som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,