Jens Karlsson Foto

Hallands län

Information

410802-XXXX är organisationsnummer för företaget Jens Karlsson Foto. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jens Karlsson Foto är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Jens Karlsson Foto finns i.

Jens Karlsson Foto har varit registrerat sedan 1982-03-12 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jens Karlsson Foto så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Jens Karlsson Foto är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Jens Karlsson Foto är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jens Karlsson Foto så kan ni göra det på telefon genom 031-102561 eller genom brev på följande adress:

Bildförsäljning (bildarkiv), fotouppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Jens Karlsson Foto och det är Karlsson, Jens Leo som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,