Jorunn's Kroppsvård

Hallands län

Information

Jorunn's Kroppsvård hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Jorunn's Kroppsvård finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Jorunn's Kroppsvård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Jorunn's Kroppsvård har haft sedan 2005-11-24. Jorunn's Kroppsvård har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jorunn's Kroppsvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Jorunn's Kroppsvård har idag 430509-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jorunn's Kroppsvård

Massage, zonterapi, försäljning av kroppsprodukter.

I Jorunn's Kroppsvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansen, Jorunn Karin som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .