B R M Redovisningsbyrå

Hallands län

Information

440205-XXXX är organisationsnummer för företaget B R M Redovisningsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B R M Redovisningsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som B R M Redovisningsbyrå finns i.

B R M Redovisningsbyrå har varit registrerat sedan 1997-11-26 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för B R M Redovisningsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

B R M Redovisningsbyrå är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för B R M Redovisningsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med B R M Redovisningsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0300-64785 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom redovisning.

Det finns olika personer som har en koppling med B R M Redovisningsbyrå och det är Mattsson, Bengt Roland som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,