English Translation and Education Service ETES

Hallands län

Information

English Translation and Education Service ETES hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där English Translation and Education Service ETES finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. English Translation and Education Service ETES tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. English Translation and Education Service ETES har funnits sedan .

Vill ni skicka post till English Translation and Education Service ETES så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

English Translation and Education Service ETES har idag 440404-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för English Translation and Education Service ETES

Språkkonsult, översättning - utbildning samt serviceverksamhet.

I English Translation and Education Service ETES så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindh, Primrose Adéle Margaret som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .