LT Snickerier

Hallands län

Information

450731-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LT Snickerier. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LT Snickerier är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som LT Snickerier finns i.

LT Snickerier har varit registrerat sedan 1985-05-30 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LT Snickerier så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

LT Snickerier är och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för LT Snickerier är följande:

Vill ni komma i kontakt med LT Snickerier så kan ni göra det på telefon genom 070-7195089 eller genom brev på följande adress:

Finsnickeri, inredningar.

Det finns olika personer som har en koppling med LT Snickerier och det är Tornlind, Olof Göran Lennart som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,