K. Thorén Consulting

Hallands län

Information

470728-XXXX är organisationsnummer för verksamheten K. Thorén Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K. Thorén Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som K. Thorén Consulting finns i.

K. Thorén Consulting har varit registrerat sedan 1995-10-10 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K. Thorén Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

K. Thorén Consulting är och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för K. Thorén Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med K. Thorén Consulting så kan ni göra det på telefon genom 031-672217 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom kvalitetssäkring och mätteknik.

Det finns olika personer som har en koppling med K. Thorén Consulting och det är Thorén, Kjell som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,