Skyttens Gård & Bygg

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsbacka och Skyttens Gård & Bygg är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Skyttens Gård & Bygg är ett av dem. Statusen för Skyttens Gård & Bygg är att Bolaget är aktivt.

Skyttens Gård & Bygg är ett Enskild firma och skapades 2002-06-20. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skyttens Gård & Bygg ska trivas.

Skyttens Gård & Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Firman skall bedriva jordbruksentreprenad, byggverksamhet, byggentreprenad och fastighetsservice. Handel med bygg, jordbruksprodukter och varor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skyttens Gård & Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Skyttens Gård & Bygg och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Skyttens Gård & Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-566858.

.

De som är på något sätt har med Skyttens Gård & Bygg är Bäckman, Kjell Alvar Gunnar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Skyttens Gård & Bygg har 500513-XXXX som sitt organisationsnummer.