Dan Anderssons Maskinservice

Hallands län

Information

510913-XXXX är organisationsnummer för bolaget Dan Anderssons Maskinservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dan Anderssons Maskinservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Dan Anderssons Maskinservice finns i.

Dan Anderssons Maskinservice har varit registrerat sedan 1979-10-19 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dan Anderssons Maskinservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Dan Anderssons Maskinservice är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Dan Anderssons Maskinservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dan Anderssons Maskinservice så kan ni göra det på telefon genom 070-5215514 eller genom brev på följande adress:

Maskinservice och mekanisk verkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Dan Anderssons Maskinservice och det är Andersson, Dan Åke som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,