Erlands Bilsadelmakeri

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsbacka och Erlands Bilsadelmakeri är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Erlands Bilsadelmakeri är ett av dem. Statusen för Erlands Bilsadelmakeri är att Bolaget är aktivt.

Erlands Bilsadelmakeri är ett Enskild firma och skapades 2002-11-28. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Erlands Bilsadelmakeri ska trivas.

Erlands Bilsadelmakeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation av båt- och bildynor, klädsel och innertak till bilar och båtsufletter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erlands Bilsadelmakeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03.

Idag är Erlands Bilsadelmakeri och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Erlands Bilsadelmakeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-61487.

.

De som är på något sätt har med Erlands Bilsadelmakeri är Erlandsson, Rune Thomas som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Erlands Bilsadelmakeri har 511228-XXXX som sitt organisationsnummer.