Sysmex Deutschland GmbH, Filial Sverige

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Filial som heter Sysmex Deutschland GmbH, Filial Sverige. Det finns flera företag som liknar Sysmex Deutschland GmbH, Filial Sverige i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sysmex Deutschland GmbH, Filial Sverige är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-02-27 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2002-05-23 så har Sysmex Deutschland GmbH, Filial Sverige varit registrerat och sedan 2002-08-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Sysmex Deutschland GmbH, Filial Sverige och det finns fler företag som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Sysmex Deutschland GmbH, Filial Sverige så kan man gör det genom att posta ett brev till Marios g. 13, 434 37, Kungsbacka. Vi ni istället prata med Sysmex Deutschland GmbH, Filial Sverige så kan ni göra det på 0300-567202.

Filialen skall bedriva tillverkning, marknadsföring, import och export jämte service av elektromedicinska och klinisk-kemiska laboratorieredskap inkluderande reagenser, förbrukningsmaterial, reservdelar och tillbehör för alla slags laboratorier jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Schulze, Jürgen som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Breiding, Jens Hinrich som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Lars Börje Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. .

Sysmex Deutschland GmbH, Filial Sverige har 516403-2475 som sitt organisationsnummer.