J H Display Promotion

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsbacka och J H Display Promotion är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och J H Display Promotion är ett av dem. Statusen för J H Display Promotion är att Bolaget är aktivt.

J H Display Promotion är ett Enskild firma och skapades 1994-03-30. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där företaget finns i jobbar för att företag som J H Display Promotion ska trivas.

J H Display Promotion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Kungsbacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och konsult inom reklam, displaysystem, fotokopior, sales promotion och pins.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J H Display Promotion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är J H Display Promotion och det finns flera företag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med J H Display Promotion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-717375.

.

De som är på något sätt har med J H Display Promotion är Jern Höglund, Else-Britt Christina som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J H Display Promotion har 530206-XXXX som sitt organisationsnummer.