Swedish Supply Service

Hallands län

Information

Swedish Supply Service är ett företag som finns i Kungsbacka. I Swedish Supply Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergstrand, Jan Peter som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Swedish Supply Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Swedish Supply Service på telefon 0300-63600.

Försäljning av databaserade energisparsystem, datorbaserade säkerhetsövervakningssystem, PC och PC-tillbehör och kring- utrustning. Försäljning, konsultuppdrag och service inom ovanstående verksamhetsgrenar och därtill förenlig verksamhet.

Idag är Swedish Supply Service av bolagstypen Enskild firma.

Swedish Supply Service är ett av många företag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Swedish Supply Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-20 och Swedish Supply Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Swedish Supply Service så är det följande:

Swedish Supply Service har 530421-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.