Carsten Art & Tools

Hallands län

Information

Carsten Art & Tools är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Carsten Art & Tools finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Carsten Art & Tools är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-11.

Carsten Art & Tools som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-05-16. Men sedan 2003-10-02 så har Carsten Art & Tools varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carsten Art & Tools så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6962804.

Kungsbacka arbetar för att företag som Carsten Art & Tools ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Carsten Art & Tools. Det finns flera företag i Hallands län.

Tillhandahållande av tjänster inom IT och databranschen såsom systemering, programmering, rådgivning. Tillverkning och försäljning av programvaruprodukter inom IT och data branschen, samt försäljning och tillverkning av fotografiska alster och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carsten Art & Tools är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carsten Art & Tools och det är följande personer, Schmeling, Carsten Gunnar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Carsten Art & Tools är 530430-XXXX.