Pixvision

Hallands län

Information

530504-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pixvision. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pixvision är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Pixvision finns i.

Pixvision har varit registrerat sedan 1994-04-13 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pixvision så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Pixvision är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Pixvision är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pixvision så kan ni göra det på telefon genom 0155-97270 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska i egen regi eller som konsult skapa, utveckla, marknadsföra och tillhandahålla IT-baserade tjänster och produkter samt verka inom områdena uppdragsfotografering, videoproduktion, multimediaproduktion och tillhandahålla tillämpningstjänster med internet som kommunikationsmedel, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pixvision och det är Melin, Bo Ingemar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,