Maria Lindblom Psykoterapi o Utbildningskonsult

Hallands län

Information

Maria Lindblom Psykoterapi o Utbildningskonsult hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Maria Lindblom Psykoterapi o Utbildningskonsult finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Maria Lindblom Psykoterapi o Utbildningskonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Maria Lindblom Psykoterapi o Utbildningskonsult har haft sedan 2001-05-23. Maria Lindblom Psykoterapi o Utbildningskonsult har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Maria Lindblom Psykoterapi o Utbildningskonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-140960.

Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Maria Lindblom Psykoterapi o Utbildningskonsult har idag 530511-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Maria Lindblom Psykoterapi o Utbildningskonsult

Psykoterapi och utbildnings- utvecklingskonsult samt person- undersökning och liknande uppdrag.

I Maria Lindblom Psykoterapi o Utbildningskonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindblom Lindgren, Elsa Maria som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .