Leif Danielsson Consulting

Hallands län

Information

540113-XXXX är organisationsnummer för företaget Leif Danielsson Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leif Danielsson Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Leif Danielsson Consulting finns i.

Leif Danielsson Consulting har varit registrerat sedan 2004-06-01 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leif Danielsson Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-25.

Leif Danielsson Consulting är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Leif Danielsson Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Leif Danielsson Consulting så kan ni göra det på telefon genom 070-7488996 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inm verksamhetsutveckling, organisations- och institutionsutveckling samt marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Leif Danielsson Consulting och det är Danielsson, Leif Sture som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,