Lunos Elektroteknik

Hallands län

Information

540214-XXXX är organisationsnummer för företaget Lunos Elektroteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lunos Elektroteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Lunos Elektroteknik finns i.

Lunos Elektroteknik har varit registrerat sedan 1996-03-22 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lunos Elektroteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lunos Elektroteknik är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Lunos Elektroteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lunos Elektroteknik så kan ni göra det på telefon genom 0300-21092 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom elektroteknik.

Det finns olika personer som har en koppling med Lunos Elektroteknik och det är Johannesson, Uno Lennart som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,