Oves Djur o Natur

Hallands län

Information

540216-XXXX är organisationsnummer för bolaget Oves Djur o Natur. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oves Djur o Natur är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Oves Djur o Natur finns i.

Oves Djur o Natur har varit registrerat sedan 1994-01-06 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oves Djur o Natur så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Oves Djur o Natur är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Oves Djur o Natur är följande:

Vill ni komma i kontakt med Oves Djur o Natur så kan ni göra det på telefon genom 0300-545192 eller genom brev på följande adress:

Handel med djurartiklar, sjukvårdsmaterial för djur, bio- logiskt material, facklitteratur samt därmed förenlig verk- samhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Oves Djur o Natur och det är Andersson, Rolf Ove som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,