EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS

Hallands län

Information

EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS är ett bolag som finns i Kungsbacka. I EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jedenius, Olof Artur som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS på telefon 0340-658056.

Konsultativ verksamhet i kontorsrationalisering, försäljning av datorer, utrustning till datorer och program till datorer av ekonomisk karaktär

Idag är EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS av bolagstypen Enskild firma.

EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-07 och EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS så är det följande:

EKONOMIPRESENTATION OLOF JEDENIUS har 540313-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.