Ekonomiservice, H. Svanlind

Hallands län

Information

540508-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ekonomiservice, H. Svanlind. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekonomiservice, H. Svanlind är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Ekonomiservice, H. Svanlind finns i.

Ekonomiservice, H. Svanlind har varit registrerat sedan 1990-02-20 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekonomiservice, H. Svanlind så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ekonomiservice, H. Svanlind är och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Ekonomiservice, H. Svanlind är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ekonomiservice, H. Svanlind så kan ni göra det på telefon genom 031-876153 eller genom brev på följande adress:

Bokföringsbyrå.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekonomiservice, H. Svanlind och det är Svanlind, Helen Margareta som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,