IWM - Företagsutveckling

Hallands län

Information

IWM - Företagsutveckling är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I IWM - Företagsutveckling finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wiede, Inger Birgitta som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med IWM - Företagsutveckling så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå IWM - Företagsutveckling på telefon 031-931762.

Samtalssupport och företagsutveckling. Samtalsteurapeut i psykosyntes - enskilt eller grupper. Mentorsamtal, organisa- tionskonsult, företagssupport, friskvård samt försäljning av hälsotillskott och hälsoprodukter.

Idag är IWM - Företagsutveckling av bolagstypen Enskild firma.

IWM - Företagsutveckling är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

IWM - Företagsutveckling innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-26 och IWM - Företagsutveckling är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IWM - Företagsutveckling så är det följande:

IWM - Företagsutveckling har 540716-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.