TAWI International Aktiebolag

Hallands län

Information

TAWI International Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsbacka. I TAWI International Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Emblad, Leif Wilhelm som är född 1946 och har titeln VD, Emblad, Leif Wilhelm som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Emblad, Karin Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jorstadius, Johan Anders som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lindholm, Kent Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Hofréus, Sven Patric som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TAWI International Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TAWI International Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva värdepappershandel samt tillverkning och handel med industriprodukter, järn, övriga metall- och plastprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är TAWI International Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TAWI International Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TAWI International Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och TAWI International Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TAWI International Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Emblad, Leif Wilhelm

TAWI International Aktiebolag har 556038-0163 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.