Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag

Hallands län

Information

Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1959-04-17. Men sedan 1980-01-01 så har Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till L. Dotetorpsv. 2, 439 51, Åsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-544019.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter som Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall idka hönserirörelse, bedriva stuteri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dotevall, Erik Magnus -Dotevall, Gunda Bellis Marina -Dotevall, Olof Johan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag och det är följande personer, Dotevall, Erik Magnus som är född 1960 och har titeln VD, Dotevall, Erik Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dotevall, Olof Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dotevall Banks, Maria Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dotevall, Gunda Bellis Marina som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Dotevall, Henrik Daniel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot.Dotevall, Karl Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Dotetorps Kontrollhönseri Aktiebolag är 556068-6502.