Aktiebolaget Lerkils Båtvarv

Hallands län

Information

Aktiebolaget Lerkils Båtvarv är ett av många bolag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Lerkils Båtvarv finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Lerkils Båtvarv är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Lerkils Båtvarv som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1961-12-05. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Lerkils Båtvarv varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lerkilsv. 231, 434 93, Vallda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Lerkils Båtvarv så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-27064.

Kungsbacka arbetar för att bolag som Aktiebolaget Lerkils Båtvarv ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Lerkils Båtvarv. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall driva båtvarv och handel med båtar och båttillbehör jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Lerkils Båtvarv är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Lerkils Båtvarv och det är följande personer, Helldner, Erik Gunnar som är född 1939 och har titeln VD, Helldner, Erik Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Helldner, Hans Erik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jonasson, Maria Louise som är född 1971 och har titeln Revisor, Lundberg, Göran Anders som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Lerkils Båtvarv är 556080-9369.