Fjärås Bygg AB

Hallands län

Information

Fjärås Bygg AB är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Fjärås Bygg AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fjärås Bygg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Fjärås Bygg AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1962-05-02. Men sedan 1980-01-01 så har Fjärås Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Verkstadsg. 6, 434 42, Kungsbacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fjärås Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-14400.

Kungsbacka arbetar för att företag som Fjärås Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fjärås Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning och handel med fast egendom samt värdepapper.

Firmatecknare för Fjärås Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fjärås Bygg AB och det är följande personer, Johnsson, Hans Inge Erland som är född 1956 och har titeln VD, Johnsson, Hans Inge Erland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, John Erland som är född 1933 och har titeln Suppleant, Appelgren, Lars Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fjärås Bygg AB är 556082-7650.