Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag

Hallands län

Information

Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sättarev. 7, 434 37, Kungsbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-14910.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag har idag 556092-7831 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag

Bolaget skall driva parti- och detaljhandel med frukt och grönsaker jämte därmed förenlig verksamhet.

I Björn Andersson i Kungsbacka Frukt och Grönsaker Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson Andersson, Anna Maria som är född 1974 och har titeln VD, Jansson Andersson, Anna Maria som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Björn Håkan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Maud Anna-Lisa som är född 1944 och har titeln Suppleant, Elken, Björn Lars Arnold som är född 1966 och har titeln Revisor, Proverum Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.