Vickans Tomtaktiebolag

Hallands län

Information

Vickans Tomtaktiebolag är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I Vickans Tomtaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Erik Leopold som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Willman, Barbro Ingela som är född 1943 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vickans Tomtaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vickans Tomtaktiebolag på telefon 0300-60264.

Bolaget skall driva tomtstyckningsrörelse, fastighetsförmedling samt värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vickans Tomtaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vickans Tomtaktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vickans Tomtaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Vickans Tomtaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vickans Tomtaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vickans Tomtaktiebolag har 556114-7264 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.