Persius Advokatbyrå Aktiebolag

Hallands län

Information

556130-9153 är organisationsnummer för bolaget Persius Advokatbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Persius Advokatbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Persius Advokatbyrå Aktiebolag finns i.

Persius Advokatbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-11-25 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Persius Advokatbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Persius Advokatbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Persius Advokatbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -suppleanten -externa firmatecknaren Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Persius Advokatbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0300-19090 eller genom brev på följande adress:
Slottsåv. 22B, 511 91, Skene

Bolaget skall uteslutande, under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Persius Advokatbyrå Aktiebolag och det är Persius, Annika Ingvor som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Olausson, Mats Olof som är född 1966 och har titeln Suppleant, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,