Skandinaviska Genetec Aktiebolag

Hallands län

Information

556142-9829 är organisationsnummer för verksamheten Skandinaviska Genetec Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skandinaviska Genetec Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Skandinaviska Genetec Aktiebolag finns i.

Skandinaviska Genetec Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-12-23 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skandinaviska Genetec Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Skandinaviska Genetec Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skandinaviska Genetec Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skandinaviska Genetec Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-7098190 eller genom brev på följande adress:
Fältspatsg. 6, 421 30, Västra Frölunda

Bolaget skall bedriva import och export samt försäljning i parti av sjukvårdsmateriel, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skandinaviska Genetec Aktiebolag och det är Brattberg, Jan Ernst som är född 1956 och har titeln VD, Grapne Askfelt, Mats Oskar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Brattberg, Jan Ernst som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lundberg, Göran Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Jonasson, Maria Louise som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor