Mathiassons i Kungsbacka AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Mathiassons i Kungsbacka AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. Mathiassons i Kungsbacka AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Mathiassons i Kungsbacka AB är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556147-5111.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0300-14030 alternativt besöka eller skicka post till Mathiassons i Kungsbacka AB på följande adress Fasanv. 41, 434 91, Kungsbacka.

Mathiassons i Kungsbacka AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mathiassons i Kungsbacka AB så sitter följande personer i styrelsen: , Salomonsson Lehti, Christin som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av bilar och båtar, driva leasingverksamhet företrädesvis inom verkstads- branschen, utföra gods- och persontransporter, bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.