Hampf Industridesign Aktiebolag

Hallands län

Information

556148-6548 är organisationsnummer för bolaget Hampf Industridesign Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hampf Industridesign Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Hampf Industridesign Aktiebolag finns i.

Hampf Industridesign Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-07-08 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hampf Industridesign Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Hampf Industridesign Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hampf Industridesign Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hampf, Jan-Edvin Hjalmar -Hampf, Käthe Inger

Vill ni komma i kontakt med Hampf Industridesign Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-937130 eller genom brev på följande adress:
Stenlyckev. 1, 429 41, Särö

Bolaget skall bedriva formgivning och konsulterande ingenjörsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hampf Industridesign Aktiebolag och det är Hampf, Jan-Edvin Hjalmar som är född 1939 och har titeln VD, Hampf, Jan-Edvin Hjalmar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hampf, Käthe Inger som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hampf, Carl-Jan Martin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hampf, Johan Peter Edvin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Cullberg, Jonas Elof som är född 1956 och har titeln RevisorEkström, Göran Sven Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,