Aktiebolaget Stig Zackrissons Ur

Hallands län

Information

556157-7585 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Stig Zackrissons Ur. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Stig Zackrissons Ur är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Aktiebolaget Stig Zackrissons Ur finns i.

Aktiebolaget Stig Zackrissons Ur har varit registrerat sedan 1972-02-03 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Stig Zackrissons Ur så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Aktiebolaget Stig Zackrissons Ur är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Stig Zackrissons Ur är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Stig Zackrissons Ur så kan ni göra det på telefon genom 0300-16940 eller genom brev på följande adress:
Kungsmässan 109, 434 38, Kungsbacka

Bolaget skall bedriva urmakerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Stig Zackrissons Ur och det är Bååv, Jan Lorentz som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bååv, Kerstin Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rydén, Clas som är född 1972 och har titeln Revisor, Schultz, Paul Hans-Olof som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,