Hjälmeskulla Handels Aktiebolag

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Aktiebolag som heter Hjälmeskulla Handels Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Hjälmeskulla Handels Aktiebolag i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hjälmeskulla Handels Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1972-05-30 så har Hjälmeskulla Handels Aktiebolag varit registrerat och sedan 1972-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hjälmeskulla Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Hjälmeskulla Handels Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hällingsjöv. 360, 434 97, Kungsbacka. Vi ni istället prata med Hjälmeskulla Handels Aktiebolag så kan ni göra det på 0300-24047.

Bolaget skall köpa och sälja fastigheter och värdehandlingar, idka handel med jordbruks- och trädgårdsprodukter maskiner, verktyg och trädgårdsförnödenheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Torberntsson, Gunvor Henriette som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryberg, Hans Sven Gunnar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Proverum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Hjälmeskulla Handels Aktiebolag har 556164-6455 som sitt organisationsnummer.