Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag

Hallands län

Information

Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Börbrink, Lars Douglas som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Börbrink, Birgit Maria som är född 1940 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Fredrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Mölndals Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag på telefon 0300-71160.

Bolaget skall driva plåtslageri, handel med och tillverkning av ventilationsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sandö Plåt & Ventilation Aktiebolag har 556204-0070 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.