Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-05-05. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag ska trivas.

Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvärva och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-51200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Kjellberg, Hans Lennart -Rosén, Lars Reine Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag är Nilsson, Bengt Arne Ingemar som är född 1948 och har titeln VD, Nilsson, Bengt Arne Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosén, Lars Reine som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Tage Benny som är född 1929 och har titeln Suppleant, Wickström, Lars Erik som är född 1940 och har titeln SuppleantJarkvist, Ulf Håkan som är född 1952 och har titeln Revisor, Malm, Jan Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Förvaltningstjänst i Kungsbacka Aktiebolag har 556204-8396 som sitt organisationsnummer.