Ölmevalla Administration AB

Hallands län

Information

Ölmevalla Administration AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Ölmevalla Administration AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ölmevalla Administration AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Ölmevalla Administration AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ölmevalla Administration AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-656220.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ölmevalla Administration AB Privat, ej börsnoterat.

Ölmevalla Administration AB har idag 556213-6399 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Fryklund, Ebba Birgitta -Fryklund, Lars Ingemar är den som för stunden ansvarar för Ölmevalla Administration AB

Bolaget skall bedriva ekonomisk och juridisk rådgivning åt allmänheten samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ölmevalla Administration AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fryklund, Lars Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Fryklund, Ebba Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jansson, Sven Olov Ragnar som är född 1949 och har titeln Revisor, .